Au apărut imagini aeriene cu urmările devastatoare ale incendiului și exploziilor care au avut loc cu doar 20 de ore în urmă în Crevedia.

Incendiul și exploziile care au avut loc în localitate au provocat pierderi de vieți omenești, răniri grave și distrugeri masive într-o zonă extinsă. Imaginile surprinse din înălțime dezvăluie clădiri complet distruse, în urma impactului exploziilor devastatoare.

Exploziile de la Crevedia au lăsat dezastru în urmă. Ferestrele caselor au fost sparte, iar oamenii spun că se tem pentru sănătatea lor din cauza fumului.

Prima explozie s-a produs la ora 18.48 la un rezervor al stației de gaz petrolier lichefiat. Totul s-ar fi întâmplat chiar în timpul în care o cisternă alimenta un container. Imediat a izbucnit și un incendiu violent, iar în urma exploziei, mai multe obiecte în flăcări au fost aruncate pur și simplu în aer.

Imagini aeriene cu urmările incendiului și exploziilor din Crevedia, 27 august 2023. Inquam Photos / George Călin

Sursa: Newsinn

Articolul precedentPrimarul PSD din Caracal renunță la toate funcțiile! Firma fiului său – Flagas SRL deține depozitul de GPL care a explodat în Crevedia
Articolul următorFiul celor doi soți morți la depozitul GPL care a explodat: Mama nu mai avea figură” – Informații cu puternic impact emoțional