UPDATE: Trei persoane au decedat, luni, dupa ce s-au aventurat in marea agitata. Ele au fost scoase inconstiente din apa marii, pe o cunoscuta plaja din Mamaia. In ciuda eforturilor de salvare, medicii sositi la fata locului au fost nevoiti sa declare decesul. Alte doua persoane au fost transportate constiente la spital.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Două persoane au fost scoase inconștiente din apă, luni, pe o cunoscută plajă din Mamaia. Se fac manevre de resuscitare. Alte 3 persoane sunt în pericol de înec. Se fac eforturi pentru salvarea acestora. S-a format lanț uman pentru salvarea persoanelor.

Cinci persoane erau în pericol de înec, luni dimineata, pe plaja Victoria din stațiunea Mamaia. Ulterior, două dintre ele au fost scoase din apă, însă erau inconștiente. Salvatorii au început manevrele de resuscitare. 

La fața locului intervine Smurd B2 Mamaia, Smurd b2 Fripis, Smurd C și o autospecială pentru transport personal și victime multiple (ATPVM).

S-a format un lanț uman pentru salvarea oamenilor. Misiunea este în dinamică. 

Articolul precedentMitică Dragomir, despre plecarea Gabrielei Firea din Guvern: Totul a fost calculat. PSD e un partid care își distruge liderii
Articolul următorO a doua mină a fost semnalată în zona digului din Costineşti