Realitatea aduce întotdeauna ceva în PLUS! Prima televiziune din România dedicată exclusiv știrilor se menține, de peste 22 de ani, în topul preferințelor publicului.

Interesul românilor din țară și de peste hotare pentru informație se reflectă în includerea brandului Realitatea în topul celor mai urmărite surse de informare.

Știrile obiective, verticalitatea de care dau dovadă moderatorii emisiunilor trustului Realitatea Media și disecarea la rece a realității din jur, în toate formele ei, pe plan intern și internațional, au menținut postul TV Realitatea în preferințele audienței. 

 

Imagine

Inclusă în poziție de top de Digital News Report, alături de posturile Digi 24 și România TV, Realitatea PLUS se bucură de recunoaștere globală! Și pentru asta îți mulțumim! 

Principalul competitor, Antena 3 CNN, se clasează pe o pozițe inferioară, în cadrul aceluiași clasament. 

Realitatea te privește! Privește Realitatea! 

Digital News Report este cel mai mare studiu global, anual, al audienței informațiilor de presă, online și offline: 46 de piețe de media, inclusiv România. Este lansat anual, de 7 ani, datorită unei colaborări neîntrerupte între echipa Departamentului de Jurnalism al Universității din București și cea a Institutului Reuters pentru Studierea Jurnalismului, de la Universitatea din Oxford. 

Articolul precedentLEGE: Difuzarea de imagini intime ale unei persoane, fără consimțământ, va fi pedepsită cu închisoarea
Articolul următorVOLEI: România învinge Danemarca, în Golden League!