Rusia folosește rachete cu 30 de componente străine pentru a ataca Ucraina, conform lui Yermak. Rusia încearcă o incursiune transfrontalieră în regiunea Cernihiv. Zelenski se întâlnește cu soldații din sud-est. Raportele militare indică o scădere a frecvenței atacurilor ruse în est.

UPDATE 05:00 Macedonia de Nord se aliniază la declarația G7 privind garanțiile de securitate pentru Ucraina
Macedonia de Nord a devenit a 15-a țară care a aderat oficial la declarația de garanții de securitate a G7, a anunțat președintele Volodimir Zelenski.

UPDATE 04:00 Cehia blochează aproximativ 350 de milioane de euro din activele ruse sancționate
Cehia a blocat 347.36 milioane de euro din activele ruse sancționate, a declarat ambasadorul ceh în Ucraina, Radek Matula, în timpul unei întrevederi cu șeful Agenției Ucrainene pentru Căutare și Management al Activelor (ARMA).

UPDATE 03:40 Dronele ruse amenință gurile Dunării. Rusia vrea să distrugă liniile de transport pentru exporturile de cereale ucrainene 

UPDATE 02:00 Armata ucraineană folosește camere termice pentru deminare
Armata ucraineană folosește echipamente inovatoare de termoviziune pentru a depista minele ruse.

UPDATE 01:00 SUA avertizează Rusia cu privire la legăturile militare cu Coreea de Nord
Colaborarea militară dintre Rusia și Coreea de Nord ar încălca rezoluțiile ONU care vizează limitarea programului nuclear al Coreei de Nord, a declarat oficialul Departamentului de Stat al SUA, Vedant Patel.

UPDATE 00:55 Statul Major: Rusia nu reușește să recupereze pozițiile pierdute
Armata rusă a încercat fără succes să recupereze pozițiile pierdute lângă Urozhaine în regiunea Donețk, a informat Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Viceministrul apărării, Hanna Maliar, a declarat că armata ucraineană a obținut un succes parțial în direcția Urozhaine.

Articolul precedentRomânia înregistrează o nouă creștere economică – Ultimele date publicate de INS
Articolul următorPoliția, în alertă! O nouă metodă de înșelăciune face victime printre bătrâni: alimente gratuite în schimbul datelor de identitate