Oțetul de mere are o mulțime de utilizări. Începând cu faptul că poate fi benefic pentru sănătate și terminând cu capacitatea de a vă ajuta să scăpați de muștele din casă. Nu este surprinzător faptul că oțetul de mere a câștigat popularitate în ultima perioadă.

Capcană pentru musculițele fructelor: dacă în casa dumneavoastră au apărut drosofilele, puteți scăpa de ele simplu și rapid, folosind oțet de mere, un vas și folie alimentară. Turnați puțin oțet în vas și îl acoperiți cu folie. Faceți câteva găuri în folie și puneți recipientul pe masă. Musculițele fructelor vor putea pătrunde în interior, dar nu vor putea zbura în afară.

Curățați ochelarii: se recomandă să amestecați într-un recipient cu pulverizator părți egale de oțet de mere și apă distilată. Agitați bine amestecul. Stropiți ochelarii și îi ștergeți cu o cârpă moale din microfibră.

Călcați fără fier de călcat: oțetul de mere se potrivește perfect pentru îndepărtarea rapidă a încrețiturilor de pe haine. Amestecați într-un recipient cu pulverizator 1 parte de oțet de mere și 3 părți de apă. Aplicați soluția pe haina șifonată, pentru a o netezi. Agățați haina pe un umeraș și lăsați-o să stea câteva minute. Va deveni perfect de netedă.

Elimină mirosul din coșul de gunoi: coșul de gunoi poate mirosi urât uneori, chiar și după ce scoateți punga din el. Și în acest caz vă ajută oțetul de mere. Înmuiați o felie de pâine în oțet de mere și așezați-o pe un prosop de hârtie la baza coșului și lăsați-o acolo peste noapte. Scoateți pâinea dimineața și coșul dumneavoastră nu va mai mirosi. Puteți folosi această metodă pentru a scăpa de mirosurile din alte locuri.

Citește continuare pe retete-usoare.info

Sursa: Newsinn

Articolul precedentHoroscop septembrie. Zodiile greu încercate de soartă – război total, tensiuni fără precedent!
Articolul următorEveniment astral extrem de rar: „Super luna albastră”. Are loc o dată la 10-20 de ani – VIDEO