Un medic din Iași care deține nu mai puțin de patru servicii și… toate la stat, a încasat, anul trecut, suma de aproximativ 70 de mii de euro, potrivit declarației de avere.

Potrivit documentului, medicul a încasat acești bani pentru activitatea desfășurată atât la Universitatea de Medicină și Farmacie Iași, la Institutul de Medicină Legală, ca membru în Consiliul de Administrație al Institutului de Psihiatrie „Socola”, cât și pentru seminarul pe care îl desfășoară în cadrul Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din oraș. 

La data de 14 iunie 2023, Anton Knieling şi-a făcut publică declarația de avere, de unde rezultă că în anul 2022 a obținut suma de 315.431 de lei, venituri din salarii. Medicul a încasat acești bani pentru activitatea desfășurată la UMF Iași și Institutul de Medicină Legală, pentru că a fost membru în Consiliul de Administrație al Institutului de Psihiatrie „Socola”, dar și pentru seminarul pe care îl desfășoară în cadrul Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași.

Conf. dr. Anton Knieling a înregistrat venituri semnificative în anul 2022, din activitatea sa didactică la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, unde a câștigat un salariu de 127.115 lei. În plus, acesta este cadru didactic asociat la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași,fiind responsabil pentru activitățile seminariale în domeniul Medicinii Legale. Anul trecut, pentru această activitate, a câștigat suma de 3.460 de lei.

Articolul precedentReportaj exclusiv în laboratorul secret al Poliției Române. Dezvăluiri bombă despre drogurile consumate de tineri
Articolul următorMarcel Boloș, după discuțiile cu reprezentanții sindicatelor: „Toate salariile sunt plătite la timp și nu vor fi disponibilizări”