O explozie de proporții s-a produs sâmbătă seară la o stație GPL din Crevedia. BILANȚ OFICIAL: O persoană DECEDATĂ, alte 6 trimise la spital în stare gravă, iar trei la spitale din zonă. Primarul din localitate susține că alte câteva persoane ar fi dispărute. Flăcările s-au extins într-un lan de porumb, spre o zonă de case, iar mai multe locuințe au fost evacuate preventiv. Există risc de poluare în localitățile limitrofe, iar fumul se îndreaptă spre București.

LIVE TEXT AICI

S-a emis mesaj RO-Alert.

 

ISU Dâmbovița 

Explozie urmată de incendiu la o stație GPL din localitatea Crevedia 

Forțe alocate: 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție la înălțime, 3 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe SAJ.

În sprijinul ISU Dâmbovița au fost alocate și 10 autospeciale de stingere, 10 ambulanțe SMURD, 1 autospecială de intervenție la înălțime și 1 autospecială CBRN din cadrul ISU B-IF. 

La locul intervenției se deplasează și elicopterul SMURD. 

Misiunea este în dinamică

LIVE TEXT AICI

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1A, în localitatea Crevedia, județul Dâmbovița, a avut loc o explozie la o stație GPL. În urma evenimentului 5 persoane au fost rănite, urmând a fi investigate medical. Circulația rutieră este blocată total pe DN 1A, fiind deviată prin localitatea Cocani. Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor comiterii evenimentului.

“La data de 26.08.2023, în jurul orei 18.50, politiatii din DB au fost sesizați, prin S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că, la o stație GPL din comuna Crevedia, pe DN 1 A, a avut loc o explozie.  

Din primele date transmise de la fața locului au rezultat 4 persoane vătămate, care sunt evaluate medical.”

„Unda de soc s-a simtit in Cocani”, a relatat un martor pe Facebook.

 

 

 

LIVE TEXT AICI

 

Articolul precedentRapid Bucureşti a învins-o pe FC U Craiova cu scorul de 5-3
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET