Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi a avut parte de o „aterizare forță” duminică, a informat televiziunea de stat iraniană, fără a da detalii despre incident.

Echipele de intervenție din Iran încearcă să ajungă la un elicopter care ar fi fost implicat într-un „incident” în timp zbura într-un convoi care îl transporta pe președintele Ebrahim Raisi, a anunțat duminică televiziunea de stat iraniană, citată de Associated Press.

Nu au fost prezentate însă detalii cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu elicopterul și nici despre persoanele aflate la bord. Agențiile de știri iraniene au oferit explicații diferite cu privire la ceea ce s-a întâmplat, precizează Associated Press.

Preşedintele Ebrahim Raisi călătorea duminică în provincia iraniană Azerbaidjanul de Est. Televiziunea de stat a descris zona în care a avut loc incidentul ca fiind în apropiere de Jolfa, un oraș aflat la granița cu Azerbaidjan, la aproximativ 600 de kilometri nord-vest de capitala Teheran.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentZelenski nu crede în armistițiul de pe perioada Jocurilor Olimpice
Articolul următorRobert Fico rămâne internat în spital. Premierului slovac „necesită îngrijiri intensive”