Marea a mai făcut o victimă. De data aceasta ne-a răpit unul dintre colegi. Robert Rindche, operator la Realitatea de mai bine de 10 ani, și-a găsit sfârșitul după ce a fost luat de curenții puternici din Costinești. Destinul tragic vine după ce s-a luptat ani la rând cu o boală necruțătoare. Chiar săptămânile trecute, suferise o intervenție, după ce cancerul i-a recidivat. Acum, familia deja greu încercată are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. 

Robert și-a găsit sfârșitul la doar 43 de ani. Se afla în stațiunea Costinești, alături de familie. Se bucura de concediu, după ce, recent, trecuse printr-o operație dificilă. Se simțea mai bine și voia să se bucure de timpul petrecut alături de fetița lui. A intrat în apă, însă curenții puternici l-au doborât și l-au tras în larg. Martoră la întreaga scenă a fost soția, care a sunat disperată la 112.

Salvatorii au încercat din răsputeri manevrele de resuscitare. În zadar, însă, Robert s-a stins din viață.

Robert Rindche lucra la Realitatea de mai bine de 10 ani. A fost prezent pe teren la evenimente importante și a filmat alături de jurnaliștii noștri nenumărate live-uri.

„Robert a fost unul dintre cei mai implicati colegi pe care i-am avut. Suntem alaturi de familia in aceste momente dificile, ceea ce va indemnam si pe dvs sa o faceti daca puteti.”, a spus jurnalista Realitatea PLUS Cristina Răduță.

„Era un baiat cu foarte mult bun simt, foarte linistit.  Un tip cu care puteai discuta orice, te puteai baza pe el.”, a spus și colegul său VASI GRĂJDEANU, operator Realitatea PLUS.

Robert era bolnav de cancer și trecuse prin mai multe operații. Cea mai recentă a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Era optimist că se va face bine. Acum, o fetiță de 8 ani a rămas fără tată.

Cei care doresc să ajute familia greu încercată pot dona în contul afișat mai jos:

FAMILIA COLEGULUI NOSTRU ARE NEVOIE DE AJUTOR
IBAN: RO39INGB0000999907087126
Beneficiar: RINDCHE MIHAELA MARINELA 

Articolul precedentPreşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele! 10 procurori au devenit judecători – Cine sunt aceștia
Articolul următorUnde se duc banii pe timp de austeritate. Lista cu cele mai aberante sporuri la stat