Absolvenții de liceu așteaptă cu nerăbdare notele de la BAC 2023, iar în situația lor au fost, cândva, și vedetele din România. Unele dintre ele au obținut note mari, iar unele au avut rezultate mai puțin bune.

Dorian Popa a învățat pe brânci. Iar rezultatele de la Bacalaureat nu îl pot contrazice, media cu care a luat ”examenul maturității” fiind demnă de un olimpic: 9,83. Și  Mihai Trăistariu a reușit performanțe de invidiat: media 9.88 la Bacalaureat.

Nici Alexandra Stan nu se poate plânge că nu ar fi fost o elevă silitoare, iar rezultatul ei de la Bacalaureat, în 2008, este unul bun: o medie de 9,13. Andra nu are doar o voce de invidiat, ci și rezultate la școală cu care se poate mândri. La Bacalaureat a avut o medie de 9.07. Anda Adam a avut rezultate de invidiat la Bacalaureat: 9,66 la liceul ”George Călinescu“, din Bucureşti. Dan Negru a luat 9,20, iar Adela Popescu 9,28. 

Marius Moga a studiat la Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan“, din Alba Iulia, iar Bacalaureatul l-a promovat cu media 9.30, o medie mai mult decât decentă, aceeași medie fiind obținută și de Ami. Nici Nicole Cherry nu se poate plânge de Bacalaureat, vedeta care, acum, este însărcinată, reușind să obțină 8,25. Sore a avut media 9.16, iar Inna 8.85, în timp ce Adrian Sînă a trecut cu 8,42, Oana Radu a reușit să obțină 8,20, iar Laurențiu Duță a promovat cu 8,10. Andreea Bănică a reușit să treacă Bacalaureatul cu o notă, totuși, onorantă: 8,75.

Adelina Pestrițu s-a cam făcut de rușine. Ea susține că a ”încurcat ” subiectele, confundând romanul Ion (scris de Liviu Rebreanu) cu Moromeții (scris de Marin Preda). Prin urmare a luat 3,60 la Limba Română, scris. Într-un final însă, a reușit să își ia Bacalaureatul. Și Iuliana Luciu a obținut o notă rușinoasă la Limba română scris: 3.30. Într-un final, a reușit să ia Bacalaureatul cu o medie rezonabilă: 7,45.

Sursa: Tabu.RO

Articolul precedentCOD GALBEN de instabilitate atmosferică, în aproape toată țara
Articolul următorRareș Bogdan nu este de acord cu „revoluția fiscală” a lui Ciolacu: „Dacă vreți să-i trimiteți în Bangladesh pe IT-iști, atunci scoateți facilitățile”