Cătălin Drulă, președintele USR, a comentat demisia ministrului Familiei, Gabriela Firea, spunând că reprezentanta PSD ar trebui să plece și din viața publică.

Mesajul a fost transmis vineri prin intermediul unui comunicat de presă.

„Gabriela Firea pleacă din Guvern după 11 zile în care a mințit, a înfierat și a încercat să scape. În mod normal, ar trebui înlăturată și de la șefia PSD București. Cine a protejat o structură mafiotă, care a torturat bătrâni, trebuie să dispară din viața publică. Iar justiția să destructureze clanul din Voluntari”, a solicitat liderul USR.

Drulă a criticat partidele din coaliția de guvernare pe care le consideră vinovate pentru problemele din România.

„Mai departe, însă, România are nevoie de o schimbare majoră în care astfel de orori să nu mai aibă loc vreodată. Și această schimbare nu poate să vină de la Marcel Ciolacu și PSD sau de la PNL. Ei au construit acest sistem corupt și ticălos vreme de 30 de ani”, a precizat Cătălin Drulă.

Ministrul Gabriela Firea a demisionat vineri, în urma scandalului provocat de dezvăluirile legate de azilele din Ilfov. Anterior, Marius Budăi a demisionat din funcția de ministru al Muncii.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentGabriela Firea și-a dat DEMISIA: ”Am fost prezentată nedrept în mass media din ultimele 10 zile ca un om prefăcut, cinic, surd la suferința celor din jur”
Articolul următorAjută și tu o mamă să traiască pentru copiii ei!